Minustako välittäjä?

12.3.2018

Tätä mietin myös itse vuoden 2014 lopulla, kun päätin lopettaa pitkän uran vähittäiskaupan puolella, siellä asiakasrajapinnassa eli ihan kaupassa. Halusin tehdä jotain muuta välillä, kuin myymälätyöskentelyä, jonka jo yli 15-vuoden kokemuksella osasin vaikka unissani. Halusin kuitenkin hyödyntää myynti- ja asiakaspalvelutaitojani, joten tartuin Huom! välitysliikkeen rekrytointi ilmoitukseen ja laitoin hakemuksen sisään. Olinhan jo katsonut tv:stä muutaman vuoden julkkisvälittäjien työskentelyä ja jopa toilailuja. Myös rakennukset, kiinteistöt, korjaaminen ja jollakin tasolla sisustaminen kiinnosti, niin miksipä en ryhtyisi tekemään asuntojen myyntityötä. Ei aikaakaan, kun minulle soitettiin ja pyydettiin haastatteluun. Tosin jo tuossa ensimmäisessä puhelussa minulta kysyttiin, että pystynkö tekemään töitä alkuun siten, että elämiseen tulen tarvitsemaan omia säästöjä. No säästöjä oli ja ne tosiaan tuli tarpeeseen, sillä alan palkkaus on pääsääntöisesti provisiopohjalla ja hakemassani mallissa täysin provisiopohjalla. Otin riskin ja päätin sijoittaa säästöni itseeni ja tulevaisuuteen. Nyt jälkikäteen voin todeta, että se riski kannatti.

Kiinteisövälittäjän työ on hyvin yrittäjämäistä ja eteenkin malli, millä itse työskentelen on kaikista lähinnä sitä. Yrittämisessä on aina riskinsä, se kannattaa muistaa, kun tälle alalle tulee. Jokainen kohde on rahan arvoinen ja siksi niitä ei kukaan tule sinulle antamaan, vaan ne on itse hankittava.

28.3.2018

En ole rekrytoija tai headhunter, mutta voit aina soittaa minulle ja kysellä kiinteistövälitysalasta ja tiedustella olisiko sinusta siihen! Katsokaa myös video, johon pääsin esiintymään! ;)